Pimax 4K VR Briller til PC

Pimax 4K er en VR brille man kan bruke på PC og man kan fint spille Steam VR spill med den, det følger ikke med mosjonskontrollere med den og dette bør kjøpes utenom, jeg bruker for det meste en Xbox One kontroller til spillene når jeg bruker Pimaxen.

Dette er en VR brille som er på omtrent samme nivå som HTC Vive og Oculus Rift, den er faktisk hakket bedre når det kommer til skjermen inne i HMD (Head Mounted Display) da denne har en skjerm på 4K UHD men ettersom skjermen blir delt opp i 2 så ser hvert øye bare 2K. Nå har ikke jeg prøvd noen andre VR briller utenom denne og smarttelefon med vridge, så jeg kan ikke si så mye om hvilket HMD som er bedre. 

Når det kommer til Pimax 4K vs. Vridge og smarttelefon med VR så er Pimax veldig mye bedre, det er ikke like lett å se pixler som det blir på telefonen, og man ser detaljer som om det skulle vært på en vanlig skjerm, jeg blir ikke så sliten i hodet av og bruke Pimaxen i 2-3 timer om gangen, mens med Vridge og smartelefonen så blir jeg vanligsvis sliten i øyne og i hodet etter 30 minutter til en times tid.

Jeg har brukt Pimax veldig mye i War Thunder som er ett gratis spill i Steam, der kan man kjøre forskjellige fly og skyte ned andre fly, og diverse bakke enheter, det er også mulig og kjøre tanks men det er ikke like stor kjøreglede som det er i fly. Jeg legger ved en videosnutt fra War Thunder der jeg spilte med Pimax 4K og Xbox kontrollen.

Jeg kjøpte Pimax 4K fra Gearbest til ca. 3500kr. Nå har de den til ca 3100kr.

Man kan også kjøpe den hos Banggod for ca 3300kr. Eller hos Geekbuying for ca 2500kr.

Dette er en billig introduksjon til VR på PC, og jeg vil anbefale den, men jeg kommer nok til og kjøpe meg en Oculus eller Vive etterhvert for det er ikke noe bra med bevegelses kontrollere på markedet ennå, men om det kommer før jeg får kjøpt Vive eller Oculus så er det mulig at jeg nøyer meg med Pimaxen.
 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Andebu

Kategorier

hits