Logitech G920 Ratt og Pedaler.

Har fått kjøpt meg, Logitech G920 Ratt og Pedaler + Logitech Driving Force Girspak til Xbox One samt at de også støttter PC som jeg bruker dem på.

 

Disse er veldig fine å bruke til Rally og Racing simulatorer Jeg har brukt dem til Dirt Rally og Project Cars og de har virkelig gitt meg en mye råere innlevelse i spillene enn med en Xbox kontroller, jeg bruker også Pimax 4K VR HMD som jeg har omtalt før. Med force feeedback i rattet så gir det en god følelse av at du sitter i en bil og holder i rattet, det beste hadde jo også vært å hatt ett Playseat istedet for en kontorstol som ruller når jeg bruker pedalene eller en hard kjøkkenstol som gir meg tresmak i rumpa. Men det for bli når jeg har råd til det, ettersom de koster godt over 3000kr eller eventuelt en brukt. og hvis jeg kjøper en playseat så kommer jeg nok også til og montere en vibrasjons høyttaler i bunn av setet som kan gi force feedback i setet.

Jeg kjøpte også med en Logitech Driving Force Girspak som passer til G920 og G29, gir spaken er et H, 6 Gir + 1 Revers. Jeg føler at girsjalteren kunne vært litt hardere under bruk ettersom det ikke er no spesielt med motstand når man beveger på girspaken, det finnes noen tegninger som man kan google etter hvis man har 3D printer for så printe ut og modde girspaken som da gir en halv kilos motstand når man beveger spaken samt at den da føles mye mer ekte ut ifølge de som har gjort dette. det er også en side hvor man kan kjøpe ferdig printet mods til girspaken.

Pedalene kan skrues av og justeres 3 hakk på alle pedalene i tilfelle man har store føtter og kommer borti feil pedal under bruk, jeg måtte justere clutchen ut mot venstre, bremsen ut mot høyre og gassen ut mot høyre for og få tilstrekkelig plass når jeg clutcher så jeg ikke kommer borti bremsen.

Under kjøring så syntes jeg det kunne minne mye med kjøring i virkeligheten, men bremsen fungerte veldig dårlig, jeg søkte litt rundt og fant ut at Logitech hadde oppgradert bremsepedalen til og føle mer ekte, så de hadde lagt til en gummi firkant som jeg måtte fjerne ved å skru av bunnen på enheten som pedalene er montert i og demontere bremsepedalen, under fjøra så ligger en liten gummi firkant som må tas ut. etter dette var gjort så funket endelig bremsen sånn som den skal gjøre.

Det tar litt tid og venne seg til og kjøre med ratt pedaler og girspak om man bare er vant med og bruke gamepaden men etter en times tid så begynner det og bli mer normalt, jeg vendte meg først til og bruke ratt og gass + brems og gire med automatisk clutch, og så etter et par dager begynte jeg og bruke full manuelt gir med clutch og det tok også litt tid til og vende meg til. nå må jeg få laget meg et håndbrekk ettersom det ikke er mange plassene som selger dette jeg har funnet en nettbutikk som selger det men da til 1600 kr. Og jeg har funnet anvisning på youtube hvor man kan bygge en for under 600 kr. 

 

Her er en liten youtube snutt av meg som spiller Project Cars med G920, Girspak og Pimax 4K.

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Andebu

Kategorier

hits